Banner til Bjarne

AB i dag


AB i dag

Fodbold
AB’s bedste fodboldhold spiller nu i 2.division, men er et hold med bl.a. en masse unge talenter, som vi tror på, har en lys fremtid foran sig. Selvom det i sidste sæson endte med en nedrykning fra landets næstbedste række, så håber og tror vi på, at vi nok skal komme stærkt igen ude i fremtiden.
Til gengæld ser det godt ud på resten af senior og ungdomssiden, hvor både talentholdene og de øvrige hold klarer sig fint.

Cricket
Efter den netop afsluttede cricket sæson, har AB's bedste crickethold måtte rykke ned fra Elite-divisionen og skal i næste sæson spille 1.division. Det har været en hård sæson, hvor det desværre har været knapt med sejre og dermed point.
Det samme er gældende for AB Junior holdet, der også har haft en svær sæson. Til gengæld har ungdomsholdene ellers haft fine sæsoner, hvor de er endt midt i tabellerne.

Tennis
AB er at finde blandt de toneangivende tennisklubber i DK - både på junior- og seniorplan. Vi er repræsenteret med hold i alle rækker fra de alleryngste over ung-seniorer, seniorer, motionister og veteraner. Damer : 2. Div. (landets 3.bedste række). Herrer : 3. Div.(landets 4.bedste række). Flere motionist- og seniorhold deltager i SLTUs holdturnering med, og de fleste er med helt fremme. Der satses i disse år på endnu flere træningskampe og andre aktiviteter med vore naboklubber.
Individuelt er AB-juniorerne stærkt repræsenteret ved både nationale turneringer, Regionsmesterskaber og DM - her senest helt fremme i semifinalerne ! AB har 3 Sjællandsmestre i minitennis, og vore under-10-årige har efterhånden sat sig på guld og sølv-medaljerne i mange af de sjællandske turneringer i minitennis. Så fremtiden tegner lys.

Håndbold
På håndboldsiden har vi vores bedste seniorhold i hhv. 2.division (damer) og 3.division (herrer). Herrerne er nyoprykkede fra sidste sæson i kvalrækken, hvorimod damerne ligger i 2.division for andet år i træk. I ungdomsrækkerne har vi dygtige hold, hvor særligt både sidste sæsons U10- og U12 piger markerede sig ved at blive indkaldt til de uofficielle danmarksmesterskaber. Derudover har vi en masse drenge og piger løbende i hallen hver tirsdag og torsdag, som har masser potentiale til at blive rigtig dygtige ude i fremtiden.
Nyheder
8.7.20
God sommer
Fra uge 27 tom. uge 30 er vores åbningstider som følgende:
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd