Banner til Bjarne

AB i dag


AB i dag

Fodbold
AB’s bedste fodboldhold spiller nu i 2.division, men er et hold med bl.a. en masse unge talenter, som vi tror på, har en lys fremtid foran sig. AB har udviklet mange spændende spillere til højere rækker, og vi er i dag også stolte af vores talentudviklingsprogram. Vi har fået flotte resultateter i ungdomsrækkerne, men også blandt Old Boys og veteranerne er der en flot medaljehøst, som ikke går ubemærket hen.

Cricket
AB's bedste crickethold spiller i 1. Division. Der er mulighed for tilgang af nye medlemmer i alle aldre, og der er ingen tvivl om, at man med det store engagement, går en stor fremtid i møde. Vores faciliteter gør det muligt, at vi både spiller cricket idendørs og udendørs. Ligeledes sikrer vores udendørs kastebåse optimale træningsmuligheder for vores medlemmer.

Tennis
AB er at finde blandt de toneangivende tennisklubber i DK - både på junior- og seniorplan. Vi er repræsenteret med hold i alle rækker fra de alleryngste over ung-seniorer, seniorer, motionister og veteraner. Damer: 2. Div. (landets 3.bedste række). Herrer: 2. Div.(landets 3.bedste række). Flere motionist- og seniorhold deltager i SLTUs holdturnering med, og de fleste er med helt fremme. Der satses i disse år på endnu flere træningskampe og andre aktiviteter med vore naboklubber.
Individuelt er AB-juniorerne stærkt repræsenteret ved både nationale turneringer og regionsmesterskaber. Så fremtiden tegner lys.

Håndbold
På håndboldsiden har vi vores bedste seniorhold i henholdsvis 3.division (damer) og kvalrækken (herrer). I ungdomsrækkerne har vi mange dygtige hold, og vi bestræber os på at skabe en sjov og læringsrig atmosfære for vores mange drenge og piger.
Nyheder
16.9.20
Restaurant og Café
Nye COVID-19 restriktioner
Kære medlemmer,

Der er nye løbende restriktioner pga.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Trix' 40 år som træner blev fejret
I anledning af Trix' 40 år som træner, skulle Trix hyldes og samtidig stå i spidsen for et 50+ hold, som besejrede de engelske gæster med 4-1 i en ganske seværdig kamp.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd