Banner til Bjarne

AB


Velkommen til AB's hjemmeside

Velkommen til Akademisk Boldklub, også kendt som AB.

Vi håber du finder, den information som du søger her på vores side. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstider, der findes på forsiden og under fanen 'organisation'.

Vidste du: At AB består af fire forskellige sportsafdelinger?

Vi hører mange steder, at mange tror, AB blot er en fodboldklub. Men AB er meget mere en fodboldklub - hos os kan du nemlig også spille tennis, cricket og håndbold. I alle klubbens fire afdelinger har vi både hold, der spiller for at have det sjovt og elitehold, der spiller i nogle af landets bedste rækker. Læs mere om klubbens afdelinger på afdelingernes egne sider:
Cricket: www.abcricket.dk
Fodbold: www.abfodbold.dk
Håndbold: www.abhaandbold.dk
Tennis: www.abtennis.dk


Vidste du: At man da AB blev oprettet, skulle have taget en adgangseksamen til universitetet for at kunne blive medlem i klubben?

Det er selvfølgelig ikke gældende i dag, hvor alle kan blive medlem uanset socialstatus, uddannelsesniveau osv. Vi ønsker i AB mangfoldighed, og vi bestræber os på, at AB skal være et samlingspunkt for alle på tværs af økonomisk status, kultur, køn og alder m.m. Det er nemlig noget af det sport kan.

Nyheder
8.7.20
God sommer
Fra uge 27 tom. uge 30 er vores åbningstider som følgende:
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd