Banner til Bjarne

AB


Velkommen til AB's hjemmeside

Velkommen til Akademisk Boldklub, også kendt som AB.

Vi håber, du finder den information, som du søger. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstider, der findes på forsiden og under fanen 'organisation'.

Vidste du: At AB består af fire forskellige sportsafdelinger?

Vi hører mange steder, at mange tror, AB blot er en fodboldklub. Men AB er meget mere en fodboldklub - hos os kan du nemlig også spille tennis, cricket og håndbold. I alle klubbens fire afdelinger har vi både hold, der spiller for at have det sjovt og elitehold, der spiller i nogle af landets bedste rækker. Læs mere om klubbens afdelinger på afdelingernes egne sider:
Cricket: www.abcricket.dk
Fodbold: www.abfodbold.dk
Håndbold: www.abhaandbold.dk
Tennis: www.abtennis.dk


Vidste du: At man da AB blev stiftet, skulle have taget en adgangseksamen til universitetet for at kunne blive medlem i klubben?

Det er selvfølgelig ikke gældende i dag, hvor alle kan blive medlem uanset social status, uddannelsesniveau osv. Vi ønsker i AB mangfoldighed, og vi bestræber os på, at AB skal være et samlingspunkt for alle på tværs af kultur, køn og alder m.m. Det er nemlig noget af det sport kan.

Nyheder
21.1.21
Her er det fulde overblik med udvalgte resultater og begivenheder fra alle AB's ...
Kalender
27.4.21
Generalforsamling
Generalforsamling
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Corona retningslinjer 07.12.2020

Smittetrykket stiger i København og omkringliggende kommuner. Derfor har myndighederne udsendt nye retningslinjer som berører AB. De udvidede restriktioner betyder for AB’s unge medlemmer, at I nu skal indordne jer under de samme forhold som resten af klubbens medlemmer har gjort siden ultimo oktober.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd