Banner til Bjarne

AB's sociale ansvar


Social ansvarlig klub med plads til alle

I AB vil vi gerne tage et socialt ansvar, og derfor vil vi gerne skabe bedre rammer for nogle af de, det kunne være relevant for. Ude i de forskellige afdelinger, er der derfor lavet forskellige tiltag, der støtter og giver muligheden for nogle af de, der kan være udfordrede på den ene eller den anden måde.

I håndboldafdelingen har vi bl.a. AB special, som er et tiltag hvor udviklingshæmmede voksne og unge kan spille håndbold og derved øge livskvaliteten. I cricketafdelingen er der flere gange lavet integrationsprojekter, hvor afdelingen har været ude i nogle af Gladsaxe Kommunes mere udsatte områder, og har gjort en indsats for særligt de unge mennesker. På fodboldsiden tilbydes fodbold for ældre, hvor der særligt findes Tjønserne, der udgør i alt 127 spillere i en alder 60+. Her kan ældre få lov til at spille sammen og bibeholde et fællesskab og glæden ved sporten på et niveau, der passer. Tennisafdelingen har samtidigt den gruppe i Danmark med flest danmarksmestre over 80 år, og der er her plads til, at man stadigvæk kan være aktiv og ambitiøs, selvom man ikke længere er 20 år gammel.

Vi synes altså, at vi gør rigtig meget i afdelingerne for, at der skal være plads til alle og at vi tager et socialt ansvar. Vi arbejder dog hele tiden løbende på nye projekter og tiltag, som vi i klubben og afdelingerne kan tage i brug, for at tage endnu mere socialt ansvar.
Nyheder
16.9.20
Restaurant og Café
Nye COVID-19 restriktioner
Kære medlemmer,

Der er nye løbende restriktioner pga.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Trix' 40 år som træner blev fejret
I anledning af Trix' 40 år som træner, skulle Trix hyldes og samtidig stå i spidsen for et 50+ hold, som besejrede de engelske gæster med 4-1 i en ganske seværdig kamp.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd