Banner til Bjarne

Gladsaxe Kommunes Sommerferieaktiviteter


Skal du være med til dette års sommerferieaktiviteter?

Vi er fuldt booket til årets sommerferieaktiviteter!

Vi er traditionen tro en del af Gladsaxe Kommunes sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge med aktiviteten 'Boldspil på AB'.

Vi er glade for, at det på trods af Corona-virusset, har kunne lade sig gøre at afholde vores aktivitet og vi glæder os helt vildt til at byde 45 glade børn velkommen.

Vi vil selvfølgelig tage hensyn til myndigheder og kommunens retningslinjer, når vi planlægger de forskellige lege og boldspil til ugen, og derfor vil der være nogle ting, der bliver lidt anderledes i forhold til forgangende år. Instruktørteamet gør dog stadig deres bedste, for at planlægge nogle sjove og læringsrige øvelser, spil og lege.

Hvad er sommerferieaktiviteter?

Sommerferieaktiviteter er et tilbud fra Gladsaxe Kommune, hvor dit barn kan tilmelde sig forskellige aktiviteter for en uge af gangen. Aktiviteterne bliver tilbudt i samarbejde med de foreninger, der ligger i kommunen, og kan altså både være svømning, rollespil, teater eller boldspil. Se nærmere på www.gladsaxe.dk

Boldspil på AB

På AB bliver der igen fuld fart over feltet i uge 32!

Der vil blive spillet bold, lavet stafetter, hørt musik og løbet en masse. Så hvis du er lidt af en vildbasse eller bare godt kan lide at spille en masse forskellige boldspil, så er det på AB, du skal være i uge 32!

Vi kommer i ugen til blandt andet at spille håndbold, fodbold, cricket, måske udvikle vores egne boldspil og fredag har vi traditionen tro vores turneringsdag, hvor vi i forskellige hold kæmper, i de forskellige sportsgrene og flere til, om at vinde 1. pladsen. Der vil desuden være et par overraskelser i løbet af ugen.
Aktiviteterne på AB vil være for skolebørn i 0.klasse-3.klasse.

Instruktørteamet glæder sig rigtig meget til sommer, og er allerede gået igang med at planlægge aktiviteter til ugen.

Årets instruktørteam kan ses på næste ved klik på underfanen 'Instruktører 2020'
Program for ugen kan ligeledes ses i underfanen 'Program for ugen', når dette er færdigudviklet.
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd