Banner til Bjarne

Information til gæster


Information til gæster

AB ligger i naturskønne områder i Bagsværd, hvortil klubben flyttede i 60'erne fra Nørre Allé i København. AB tæller i dag fire sportsgrene: tennis, cricket, fodbold og håndbold. I indgangene hænger der opslag med dagens kampe i alle fire sportsgrene.

Omklædning
Omklædningsrum findes, som det ses på oversigtskortet, i hallens bagerste område når man ankommer. Hold øje med skiltene rundt omkring på anlægget og ved hallens indgange.
I østfløjen af halle findes der omklædningsrum til vores gæstende hold, samt to for gæstende kvindehold. Der er en udspecificeret fil vedhæftet som PDF her på siden. Skulle man være i tvivl, så kan man altid henvende sig til vagten på tlf.: 30 92 94 16.

Infoskærm
I indgangen til AB Hallen har vi også en informationsskærm hængende, såfremt man vil se dagens kamp- og træningsoversigt. Her er 8 græsbaner og 2 kunstgræsbaner. Indendørs er der fire tennisbaner, tre håndboldbaner samt et styrkerum. Til udendørssæsonen har vi 8 tennisbaner. Der spilles cricketkampe på bane 1+2.

S-tog
AB er nabo til Skovbrynet Station. Det er derfor nemt for gæster og tilskuere at komme til anlægget med offentlig transport.
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd