Banner til Bjarne

Information til gæster


Information til gæster

AB ligger i naturskønne områder i Bagsværd, hvortil klubben flyttede i 60'erne fra Nørre Allé i København. AB tæller i dag fire sportsgrene: tennis, cricket, fodbold og håndbold. I indgangene hænger der opslag med dagens kampe i alle fire sportsgrene.

Omklædning
Omklædningsrum findes, som det ses på oversigtskortet, i hallens bagerste område. Her er der omklædningsrum til vores gæstende hold, samt to for gæstende kvindehold. Skulle man være i tvivl, så kan man altid henvende sig til vagten.

Infoskærm
I indgangen til AB Hallen har vi også en informationsskærm hængende, såfremt man vil se dagens kamp- og træningsoversigt. Her er 8 græsbaner og 2 kunstgræsbaner. Indendørs er der fire tennisbaner, tre håndboldbaner samt et styrkerum. Til udendørssæsonen har vi 8 tennisbaner. Der spilles cricketkampe på bane 1+2.

AB Sportscafé
I AB Sportscafé er der mulighed for at få koldt eller varmt at drikke, og samtidig kan man få stillet sulten. Kommer man langvejs fra, er det muligt at bestille en madpakke til turen på forhånd. Der er et væld af gode retter, og dermed noget for enhver smag. Forespørgsler kan rettes til Belinda på tlf.: 40 50 00 13.

S-tog
AB er nabo til Skovbrynet Station. Det er derfor nemt for gæster og tilskuere at komme til anlægget med offentlig transport.

Retningslinjer for COVID-19

Vi beder alle gæster på anlægget følge gældende retningslinjer, så vi kan undgå corona-smitte. Vi håber, at I vil være med til at tage hensyn, så vi kan passe på hinanden og fortsat holde åbent for foreningslivet.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Casper Jensen på casper@abgladsaxe.dk

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.
Nyheder
10.5.21
Indkaldelse til AB’s ordinære Generalforsamling
Indkaldelse:

AB’s ordinære Generalforsamling
Kalender
1.6.21
Generalforsamling
Generalforsamling
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd