Banner til Bjarne

Krudtuglerne


Krudtuglerne

Krudtuglerne for aldersgruppen 2-5 år tager sit udgangspunkt i boldaktiviterer og de idrætsaktiviteter AB i forvejen tilbyder. Tanken er at skabe et levende idrætsmiljø, som starter i en tidlig alder og indrager alle idrætsgrene i AB. Dette sker for at udvikle såvel idrætsfaciliteterne samt idrætstilbudene i AB.

Jævnfør Danmarks statistik er der pr. 01.01.2017 registreret 2.606 børn i alderen 3-5 år i Gladsaxe Kommune. 7,8 % af kommunens befolkning er indenfor aldersgruppen 0-5 år, hvorfor der er et stort potentiale for nye medlemmer.

Hensigten er skabe en tilknytning af aldersgruppen til AB som idrætsklub, som kan på sigt give flere medlemmer til klubbens forskellige afdelinger. Hvis først børn og forældre har en god oplevelse ved at besøge AB, så er tesen, at der er større sandsynlighed for, at man vælger en af AB’s 4 sportsgrene som fritidsaktivitet.

Målsætning
Vi ønsker at styrke de etablerede idrætsforeninger i AB gennem nye organisatoriske tiltag samt udvikle samarbejdet på tværs af idrætsforeninger og idrætsgrene.
Målet er også at sikre at tilbuddet udmønter sig i fysisk aktivitet og engagerede borgere (herunder forældre og børn), der dyrker foreningsidræt samt understøtter, at klublivet på AB, bliver fyldt med liv og bevægelse.

billetto.dk

Indmeldelse

Online indmeldelse foregår her: selvbetjening.winkas.net

Det er ikke vigtigt hvilken sportsgren man vælger, men i efterfølgende vindue, så vælges 'Krudtuglerne'. En sæson varer fra september - maj, og man må komme alle de gange, at man har mulighed for det.

Regler for deltagelse i krudtuglerne

• Der skal altid være en voksen med barnet på gulvet
• Husk indesko/"futter”/sportssko
• Det er ikke tilladt at tale i mobil i hallen under træningen
• Det er okay at tage billeder af eget barn
• Der må ikke spises i hallen – vi henviser til sportscaféen hvor der kan købes mad eller spises madpakker i ”ungdommen”
• HUSK at tage hensyn til de andre børn på halgulvet
• Bær over med forsinkelser eller kø. Det er børn vi er sammen med og det kan være svært at holde tiderne 100 %
• Deltag så vidt muligt i opvarmningen og afslutningen, da der ofte gives fælles beskeder i dette tidsrum
• Hjælp venligst med at rydde op efter træning
• Sig helst til os, hvis der er noget I er utilfredse med – vi vil gøre vores bedste for at alle har det godt og er tilfredse


Med ønsket om en fantastisk sæson på vores nye hold

Krudtuglerne – AB
Nyheder
19.8.19
Ledige kontrakttimer i hallen
Der er en række ledige tider i hallen, såfremt man har lyst til at booke en bane...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd