Banner til Bjarne

AB CUP - fodboldstævne på Skovdiget 1

15. maj 2017
Fredag den 19. maj til søndag den 21. maj afholder Akademisk Boldklub i samarbejde med AB's forældreforening ABUF årets AB CUP 2017 stævne.

AB CUP 2017 er AB's traditionelle ungdomsstævne med mere end 25 år på bagen. Her har AB's ungdomshold dystet mod danske hold fra nær og fjern, og haft mulighed for at møde hold fra det store udland. Blandt mange deltog Malmö FF i mange år med adskillelige hold, og således har man blandt andet oplevet en ung Zlatan Ibrahimovic trylle på AB's baner.
Klubber fra Gladsaxes venskabsbyer har også været flittige gæster med deltagelse fra eksempelvis Finland, Island, Tyskland, Polen og
Ungarn.

Turneringen bliver afholdt på AB's anlæg i Bagsværd - Skovdiget 1, som består af 7 græsbaner og 2 kunstgræsbaner, dvs. alle kampe bliver spillet samme sted. Turneringen afvikles over fredag, lørdag og søndag, og der vil alle dage blive spillet en masse god fodbold og vi bestræber os på at give spillerne samt deres medrejsende fans en kæmpe oplevelse.

Der vil være medaljer til alle i de små rækker (U5-U9), og vinderpokaler i de store rækker (U10-U12). Der vil være boder med mulighed for sjov og ballade for både spillere, søskende og forældre, og restauranten tilbyder lækkerier til vores gæster.

Vi ser frem til at byde alle velkommen på AB, og vi håber at alle børn og voksne får en god oplevelse med masser af dejlig fodbold.

Med sportslige hilsener AB's forældreforening (ABUF) & AB

Nyheder
2.5.18
AB Kontor
Orientering vedrørende fodboldpas
Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for a...
Kalender
1.4.18 - 29.6.18
AB Kontor
Åbningstider i AB Sportscafé
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd