Banner til Bjarne

Har du en god AB historie?

9. april 2018
Hvis du har en god, sjov eller særlig historie, som du godt kunne tænke dig at dele med resten af klubben - så er det nu!

Vi samler ind af gode historier fra klubbens medlemmer, og vil meget gerne hører om nogle af de sjove oplevelser, særlige traditioner eller gode historier, der findes rundt omkring. Det kan både være historier fra en kamp, en holdudflugt eller et arrangement, så længe det er en AB historie. Desuden kan det både være noget, der er sket i en afdeling eller på tværs af afdelingerne. Du skal være opmærksom på, at udvalgte historier vil blive delt på hjemmesiden.

Hvordan deler jeg min historie?

Du kan gøre en ud af to følgende ting:
1 - Du skriver historien i et worddokument og sender den til Maja, på maja@akademiskboldklub.dk
Du må meget gerne vedhæfte billede af dig selv, evt. holdfoto eller fotos tilknyttet til historien. Ligeledes må du gerne skrive dit navn, evt. kaldenavn, hvilket hold du spiller på og afdeling.

2 - Du skriver en mail til Maja, på maja@akademiskboldklub.dk
I mailen skriver du dit navn, hvilket hold du spiller på samt afdeling. Yderligere skriver du, at du er interesseret i at fortælle din historie og vi kan derefter aftale at mødes her på AB, hvor du fortæller historien mundtligt.
Historien vil blive optaget og herefter transkriberet, hvorefter den evt. kan lægges på hjemmesiden.

Vi håber I vil dele jeres historier med os!Nyheder
19.3.19
AB Præsenterer: Michael Falch Solo
Dato: Torsdag, den 23. maj fra kl.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd