Banner til Bjarne

Månedens AB'er - Jakob Grage

2. maj 2018
Som et nyt tiltag vil vi gerne præsentere nogle AB'er her på siden. På den måde, kan vi måske lære hinanden lidt bedre at kende på tværs af afdelingerne samt høre nogle af de gode historier, der gemmer sig blandt medlemmerne. Den første i rækken af månedens AB'er er Jakob Grage. Så kig her for at læse mere om hvem Jakob er og hvad AB betyder for ham!

Navn: Jakob Grage
Alder: 22 år
Afdeling: Fodbold


Hvor længe har du været medlem i AB?
Jeg har været medlem af AB siden jeg var 6 år gammel, så i godt og vel 16-17 år.

Hvilken funktion har du i klubben? Træner, bestyrelsesmedlem, spiller etc.?
Jeg er fodboldspiller på ABs 2. Senior. Jeg har tidligere været ungdomsspiller i tennisafdelingen, og har haft en funktion som både fodbold- og tennistræner.

Hvorfor valgte du, at melde dig ind i AB?
AB er en traditionsrig klub, som det meste af min familie har været tilknyttet i mange år. Jeg er kommet på anlægget på Skovdiget lige siden jeg var helt lille og AB var derfor det naturlige valg for mig da jeg skulle starte til hhv. fodbold og tennis. Men i særdeleshed var AB også det rigtige for mig, da der er gode sportslige ambitioner i klubben.

Hvordan passer det med grunden til, at du stadigvæk er medlem den dag i dag?
Selvom klubben ikke længere er blandt de allerbedste i landet, så har klubben stadig gode sportslige ambitioner. Det er 2. Seniorholdet jeg spiller på, men stadig er der en god seriøsitet omkring holdet både blandt spillerne, men også fra trænere og bestyrelse. Dette er vigtigt for mig og er med til at fastlægge, at AB stadig er og vil fortsætte med at være den klub, jeg vil dyrke min sport i.

Hvad betyder AB for dig?
AB betyder for mig: nærvær, traditioner og sportslig glæde. En stor del af det at komme til træning og kamp på AB, drejer som om kammeratskabet i omklædningsrummet både før og efter kamp. En tidligere træner sagde altid: ”Vi vinder sammen og vi taber sammen” og dette synes jeg er gældende ikke blot internt på holdet, men også i klubben som helhed.

Har du en særlig god historie eller et særligt minde fra din tid i klubben, som du vil fortælle om?
Jeg tror det er den almene mening i klubben, at AB er Danmarks smukkeste anlæg på en god sommerdag. Og mit særlige minde starter også der. Solen skinner, det er lunt i vejret og bane 1 står knivskarpt. Vi spiller kamp med 2. Senior og det går GODT! Vi får ikke blot 1 eller 2, men hele 3 straffespark i samme kamp. Som holdets straffesparksskytte betød det naturligvis 3 mål fra min side, som jeg pyntede med et ægte Panenka mål på det sidste straffe.

Har du et budskab, som du vil sende til resten af klubbens medlemmer?
Jeg synes det er vigtigt at AB fortsat bliver ved med at dyrke fællesskabet. Når man spiller med uglen og stjernen på brystet, så repræsenterer man en klub som helhed. Det er vigtigt vi ikke rivaliserer på tværs af holdene i klubben. Det er kun sammen at skaber vi en klub, der er rar at være i, og hvor vi kan udvikle os personligt og sportsligt.

Nyheder
15.8.18
AB Kontor
Ny LED-belysning i AB Hallen
Henover sommeren har vi fået en helt ny LED-belysning i hallen.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd