Banner til Bjarne

Ny forpagter i AB

26. september 2018
Kære medlemmer af AB.

Vi er glade for at vi nu kan præsentere en ny forpagter i vores sportscafé. Døren åbnes senest 1. november 2018, og ind til da vil stedet gennemgå en let renovering, så det hele står indbydende til Jer.

Vores nye forpagter Belinda, præsenterer sig som følgende:

- Mit navn er Belinda Stagegaard, og jeg er 48 år gammel. Jeg har arbejdet i restaurationsbranchen hele mit liv, og køkkenet på Skovdiget er bestemt ikke fremmed for mig, da jeg har været afløser for 19 år siden, under den daværende forpagter. Nu ser jeg frem til, at det er mig selv, som skal åbne dørene for Jer.

- Privat er jeg mor til to voksne drenge og bonusmor til to piger, og jeg lever sammen med Christian i Snekkersten.

- Jeg har et brændende ønske om, at vi i fællesskab får skabt rammerne om et hyggeligt klubliv uden for banerne. Engagementet på banerne kan der ikke sættes en finger på, og så vil jeg gøre mit for, at der bliver skabt et sted med hjertevarme og masser af hygge. I vil kunne følge med på AB's hjemmeside, hvor menuen opdateres løbende. Her præsenteres lette retter, samt en 'dagens ret'.

- Jeg glæder mig til at møde Jer alle, og er altid klar på en snak om alt fra håndboldresultater og cricketregler til tennisserve og fodboldmål.

- Glæder mig til at byde jer velkommen i sportscaféen!

Yderligere kontaktoplysninger samt åbningstider sendes til jer inden åbningen samt opdateres på klubbens hjemmeside.

Vi glæder os til samarbejdet og til at byde Belinda Stagegaard velkommen i AB.

Mange hilsener,

Nyheder
8.7.20
God sommer
Fra uge 27 tom. uge 30 er vores åbningstider som følgende:
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd