Banner til Bjarne

Tak for opmærksomheden ved vores 130 års fødselsdag

27. februar 2019
Tak for opmærksomheden ved vores 130 års fødselsdag

Vi vil gerne takke alle medlemmer, samarbejdspartnere, kolleger, politikere og alle andre som gæstede AB Sportscafé i anledningen af klubbens 130 års fødselsdag.

Den 26. februar 1889 blev Akademisk Boldklub grundlagt, som en sammenslutning af Polyteknisk Klub og Fredericiastudenternes Cricketklub. Mange medaljer, titler, stævner og kampe er kommet på CV'et siden, og klubben har en lang historie, som vi alle kan være stolte af uanset tilhørsforhold.

Der var mange gæster i løbet af dagen, hvor der blev serveret kaffe, saftevand og lagkage. Det var desuden tydeligt at spore gensynsglæden blandt mange af dem, som ikke har mulighed for at gæste anlægget lige så ofte, som de måtte ønske.

Hovedformand Ulrik Rasch holdt en fin tale med tak til de fremmødte, og glæden ved at AB er en klub med masser af aktive i alle aldre, og et korps af frivillige, som vi ikke kan være foruden. Uden Jer intet AB! Læs hele talen på vedhæftede fil.

Tak for en rigtig god eftermiddag.


Tilknyttet fil:    Hovedformandens tale ifm. 130 års fødselsdag (181 Kb)
Nyheder
19.8.19
Ledige kontrakttimer i hallen
Der er en række ledige tider i hallen, såfremt man har lyst til at booke en bane...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd