Banner til Bjarne

AB Præsenterer: Michael Falch Solo

7. maj 2019
Dato: Torsdag, den 23. maj fra kl. 19.30 – Dørene åbner fra kl. 18.00

Pris: 595,- DKK inkl. stående tapas middag, 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin.

Afholdelsessted:
Arrangementet finder sted på Skovdiget 1, 2880 Bagsværd.

Salg af billetter:
Salg af billetter med unummererede siddepladser sker efter først-til-mølle-princippet via klubbens kontor og sportscafé.
Billetsalget åbner den 19. marts 2019 kl. 13:00.

I foråret 2019 danner AB’s sportscafé rammerne for en intim koncert med Michael Falch.
En koncert som kan overværes af klubbens medlemmer og interessent den 23. maj fra kl. 19.30. I koncertprisen er der inkluderet en stående tapasmiddag samt 1 glas hvidvin og 1 glas rødvin.

Den 61-årige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk.

Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solo-optrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Du kan læse mere om klubbens aktiviteter på www.akademiskboldklub.dk


Nyheder
9.10.19
Sportscaféen er lukket i uge 42
OBS! Sportscaféen holder lukket i uge 42, men vender stærkt tilbage mandag d.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd