Banner til Bjarne

Trænere søges til Krudtuglerne – leg og bevægelse for 2 - 5-årige med forældre

2. maj 2019
Er du den træner vi søger?

- Har erfaring med at aktivere målgruppen 2-5 år
- Er uddannet pædagog/under uddannelse som samme el.lign.
- Du er god til at finde på sjove lege, øvelser og fortællinger som engagerer målgruppen
- Du tager initiativ, arbejder selvstændigt og er god til at motivere
- Du motiveres af glæden ved at skabe bånd mellem børn og forældre

AB søger 2-4 nye trænere, som skal stå for vores nye koncept Krudtuglerne 2-5 år.

I AB vil vi gerne lave et tilbud til de yngste og deres forældre. Her er målgruppen alle børn i det geografisk nærliggende område i aldersgruppen 2-5 år, samt deres forældre. Der er tale om en inddeling i to hold i aldersgruppen: 2 – 4 år og 3 – 5 år. Det primære for holdene er bevægelse og leg, og afhængigt af aldersgruppen vil der tillægges et større fokus på de enkelte boldlege. For de ældste er der større fokus på tekniske øvelser, for en styrkelse af motorikken. Holdene henvender sig til både drenge og piger, og er for at give børnene et sundt forhold til holdsport og klublivet allerede i en tidlig alder, samtidig med at man udvikler sanserne og motorikken.

Krudtuglerne i AB regi tager sit udgangspunkt i boldaktiviteter og de idrætsaktiviteter AB i forvejen tilbyder. Tanken er at skabe et levende idrætsmiljø, som starter i en tidlig alder og inddrager alle idrætsgrene i AB.

Holdene er af størrelsesordenen 25 børn samt deres forældre. Du skal være med til at planlægge træningen men ikke nødvendigvis være med hver gang. Vi forventer at der er som minimum 2 trænere tilknyttet holdet (sammen med deres børn), som skiftes til at varetage træningen. Sæsonen løber af staben d. 1. september – 30. april, og timerne afholdes hver søndag i tidsrummet 08:45 – 9:45.

Der vil forekomme forberedelsestid også, så der sikres et godt udviklingsforløb for børnene. Vi sørger selvfølgelig for, at de nødvendige remedier og bolde er stillet til rådighed, så børnene får den bedst mulige oplevelse. Timerne foregår som udgangspunkt i hallen, men der vil også være mulighed for at benytte de omkringliggende græsbaner til udendørs aktiviteter.

Vi sørger for at du kommer på kursus, så du er klædt bedst muligt på til opgaven.

Timeløn træning + forberedelsestid: 300 kr.

Motiveret ansøgning sendes til maria@abgladsaxe.dk, senest d. 1. juni 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nyheder
11.5.20
Nu kan du (snart) tilmelde dig sommerferieaktiviteter!
Det er efterhånden en fast tradition, at man kan nyde godt af en masse sommerfer...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd