Banner til Bjarne

Rigtig god sommer!

8. juli 2019
Sommeren er over os, og derfor vil vi gerne takke alle medlemmer, forældre, trænere og frivillige, som alle er med til at gøre en forskel for vores klub. Vi håber at i får tid til at oplade batterierne henover sommeren, hvorefter der atter kommer en masse spændende kampe og stævner på programmet. Uanset om man spiller tennis, fodbold, cricket eller håndbold, så er der en masse seværdige opgør i vente.

Der skal også lyde en stor tak til alle frivillige og trænere, som netop har afholdt fodbold- og håndboldskole. Det var skønt at se så mange glade børn, og ligeledes var det fantastisk med så meget aktivitet i både hallen og på alle udendørsbanerne. Det er en uge, som vi ser tilbage på med stolthed, og det varmer når man hører flere børn tale om, at de 'i hvert fald også vil med næste år!'. Så er vi sikre på, at vi har nogle dygtige trænere, som yder en stor indsats.

I uge 30 og 31 vil kontoret kun have åbent i begrænset omfang. Her er der åbent i tidsrummet 12-16:00, mandag til fredag.

AB Sportscafé holder ferielukket frem til d. 5. august, hvor de vender tilbage for fuld styrke, og hvor vi igen skal smage en masse fantastiske retter. Ind til da, så vil det være muligt, at købe drikkevarer hos vagten.

Hav en rigtig god sommer!


Nyheder
17.7.19
Ungdom
Krudtuglerne - Et tiltag for de 2-5 årige
Kom til gratis ”prøvetræning” på det nye familiehold Krudtuglerne for 2-5 år med...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd