Banner til Bjarne

Ny renoveret taktikrum

18. september 2019
Takket være en bevilling fra DIF og DGI's foreningspulje, så har vores anlæg nu et moderne og nyrenoveret taktikrum. Det har længe været et stort ønske, at rummet blev opdateret med nye møbler, og teknik som er tidssvarende til de ønsker, som vores trænere har.

Vores faciliteter skal tilgodese mange forskellige behov for rigtig mange mennesker. Ved at imødekomme de behov, som vores forskellige hold har, så understøtter klubben også de muligheder, som der ofte kræves i dag. Det er f.eks. at man kan bruge teknologi, videofremvisning mm. i forbindelse at der lægges en taktik inden kampene eller i pausen.

Bevillingen fra DIF og DGI's foreningspulje har nu gjort, at vi kunne investere i nye møbler, Smart Board, maling mm., så det nu står lyst og indbydende til klubbens medlemmer og brugere af taktikrummet. Dermed har vi et taktikrum, som kan bruges til mange forskellige typer af møder, og giver vores mange frivillige en mulighed for tidssvarende oplæg og fremvisning.

AB har modtaget en bevilling på kr. 30.000 fra DIF og DGI's foreningspulje, som årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Bevillingen til AB er vi meget taknemmelige for, og vi sætter stor pris på det løft, som vores taktikrum har fået. Det benyttes allerede flittigt.

Nyheder
8.7.20
God sommer
Fra uge 27 tom. uge 30 er vores åbningstider som følgende:
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd