Banner til Bjarne

Tak til Toms Guldpulje

23. september 2019
Takket være støtte fra Toms Guldpulje har vi været i stand til investere 15.000 kr. i vores nye tiltag 'Krudtuglerne', som vi afholdte søndag for første gang. Holdet henvender sig til de 2-5 årige, og det primære fokus for holdet er bevægelse, leg med bold og socialt samvær. Afhængigt af aldersgruppen vil der tillægges et større fokus på de enkelte boldlege. Det handler om at have det sjovt, og udvikle sine børns motorik.

Med bevillingen fra Toms Guldpulje er dette nu en mulighed, da vi har kunne bruge pengene på forskellige bolde, ærteposer, kasteringe, balancesten, motoriksnegl og bevægelsescylinder mm. Alt sammen noget, som giver børnene på de forskellige alderstrin nogle gode udfordringer.

Det kan være overvældende at være 2-5 år og stå på banen med mange børn og voksne man ikke kender. Vi bestræber os på at skabe et trygt, genkendeligt træningsmiljø, og gennemfører træningen med samme struktur hver gang, og har en masse gode remedier hertil, takket være Toms Guldpulje.

Toms Guldpulje er skabt under mantraet 'Familietid er kvalitetstid'. Derfor har Toms og Danmarks Idrætsforbund skabt Toms Guldpulje. Puljens formål er at forgylde initiativer, som kan få flere familier ud og røre sig. I år har AB og 165 andre idrætsforeninger fået støtte til familieidrætsaktiviteter.

Nyheder
10.2.20
Hovedbestyrelsen
Indkaldelse til AB's ordinære generalforsamling
Indkaldelse

AB’s ordinære Generalforsamling
Kalender
3.3.20
AB Kontor
Generalforsamling 2020
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd