Banner til Bjarne

Information om sagen vedr. Skovbrynet station

17. januar 2020
Kære medlemmer.

Som I måske har læst eller set på TV, så ønsker DSB at lukke for Skovbrynet Station. Det er vi i AB selvfølgelig meget bekymret over og vi vil gøre, hvad vi kan for at ændre denne beslutning, som vil få store konsekvenser for de rigtig mange AB-medlemmer og AB-gæster, der benytter stationen hver uge.

Vi er først blevet bekendt med DSB’s overvejelser i onsdags og vores formand Ulrik Rasch rettede straks henvendelse til Gladsaxe Kommune. Vi er i dialog med Gladsaxe Kommune, som også ser store udfordringer i en sådan lukning. Borgmester Trine Græse kalder en lukning fuldstændig forrykt og udtaler bl.a.: "Det er tilsyneladende ikke med i overvejelserne, hvilke omkostninger, det vil have for de borgere, der i dag benytter Skovbrynet Station hver dag til og fra arbejde, og for alle de sportsfolk, der kommer med tog til AB’s anlæg på Skovdiget."

TV2 Lorry bragte en udsendelse i nyhederne fra kl. 19.30 i går aftes, hvor bl.a. borgmester Trine Græse og hovedformand i AB Ulrik Rasch udtaler sig om sagen. Udsendelsen kan ses via link nedenfor:

www.tv2lorry.dk

Vi har de seneste dage fået mange henvendelser fra bekymrede medlemmer. Vi sidder ikke med ved forhandlingsbordet, hvorfor vi heller ikke kan svare på alle spørgsmål som måtte komme. Vi følger sagen og forsøger at holde jer opdateret på vores hjemmeside.

Med ønske om en rigtig god weekend.
Akademisk BoldklubTilknyttet fil:    Information om sagen vedr. Skovbrynet Station (48 Kb)
Nyheder
10.2.20
Hovedbestyrelsen
Indkaldelse til AB's ordinære generalforsamling
Indkaldelse

AB’s ordinære Generalforsamling
Kalender
3.3.20
AB Kontor
Generalforsamling 2020
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd