Banner til Bjarne

Forventet åbning af græsbaner under detaljeret regler

9. maj 2020
Kære AB’ere
Efter regeringens og Folketingets øvrige partiers seneste udmelding om yderligere genåbning af Danmark, er det besluttet at igangsætte en række initiativer bl.a.
”Idræts- og foreningsliv - udendørs
Der kan, under de gældende regler, gennemføres sundhedsmæssigt forsvarlige aktiviteter udendørs.”

AB er naturligvis meget positive overfor denne udmelding, som betyder, at alle vores fire idrætsgrene snart har mulighed for igen at benytte det meste af udendørsanlægget under de sundhedsmæssigt forsvarlige anbefalinger.
Ligesom ved åbningen af tennisbaner og cricketbåse i april måned, vil vi også nu læne os op af de nationale forbunds retningslinier, samt støtte os til myndighedernes anbefalinger.
Vi håber på en udmelding fra Gladsaxe Kommune mandag d. 11. maj om tilladelse til åbning af fodboldbanerne samt udendørs håndbold. Vi er dog stadig underlagt forsamlingsforbuddets begrænsning på 10 personer, ligesom vi skal holde afstand og rette os efter specialforbundenes retningslinier. De respektive sportslige afdelinger vil snarest muligt melde mere detaljerede regler ud til egne medlemmer og først herefter vil banerne kunne benyttes.
Hal og omklædningsfaciliteter vil stadig være helt lukket.
Vi følger selvfølgelig nøje med i myndighedernes udmeldinger og håber derfor på, at vi allerede ved den forventede fase tre i juni måned, kan se frem til yderligere lempelser i de nuværende begrænsninger.

Med sportslig hilsner
AB’s hovedbestyrelseTilknyttet fil:    AB logo (59 Kb)
Nyheder
11.5.20
Nu kan du (snart) tilmelde dig sommerferieaktiviteter!
Det er efterhånden en fast tradition, at man kan nyde godt af en masse sommerfer...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd