Banner til Bjarne

Etablering af udendørs fitnessområde

17. august 2020
I dag blev første spadestik taget til et nyt udendørs træningsområde på AB’s anlæg. Snart vil vi kunne tilbyde en anderledes, underholdende og lettilgængelig træningsform. Træningsfaciliteterne vil blive et naturligt og socialt mødested, hvor de forskellige hold kan dyrke fællesskabet, og samtidig styrke det på tværs af de forskellige sportsgrene. Tanken er at alle uanset niveau og alder skal kunne lave en anderledes træningsform.

Fra DIF & DGI's foreningspulje har AB modtaget en støtte på 238.000 kr., til etablering af træningsområdet.

AB har fokus på at udvikle og understøtte tilstrømning af medlemmer til de forskellige afdelinger i AB. Vi håber desuden, at vi blandt andet igennem moderne faciliteter, kan både tiltrække nye medlemmer men allervigtigst beholde vores nuværende medlemmer.

Vi glæder os til at anlægget står færdig, og at vi kan åbne op for medlemmer i slutningen af uge 38, som kan få gavn af de alsidige faciliteter. Der skal selvfølgelig lyde en stor tak til DIF og DGI’s foreningspulje for støtten. Uden den var det ikke muligt at få sådan et anlæg. Nærmere info om åbningen følger, når anlægsarbejdet er færdigt.

Nyheder
16.9.20
Restaurant og Café
Nye COVID-19 restriktioner
Kære medlemmer,

Der er nye løbende restriktioner pga.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Trix' 40 år som træner blev fejret
I anledning af Trix' 40 år som træner, skulle Trix hyldes og samtidig stå i spidsen for et 50+ hold, som besejrede de engelske gæster med 4-1 i en ganske seværdig kamp.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd