Banner til Bjarne

Hvordan du bør forholde dig til coronasmitte

5. november 2020
Vi har oplevet lidt tvivl om, hvordan man som idrætsudøver forholder sig, hvis man selv er smittet med coronavirus eller har været i kontakt med en person, der er testet positiv for corona. Vi har derfor valgt at udspecificere dette.

Ved symptomer:
• Hvis du udviser symptomer på coronavirus, skal du straks gå i selvisolation og kontakte din læge, så du kan blive henvist til et testcenter og få taget en test.
• Bliver du testet positiv, skal du følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og isolere dig selv indtil du har været symptomfri 48 timer.
• Sørg for at fortælle alle de, du har været i fysisk kontakt med, at du er blevet smittet, så de selv kan gå i isolation og lade sig teste.
• Vær særlig opmærksom på, at du bør holde god hygiejne, spritte af, gøre rent og få luftet ud.

Ved kontakt med coronasmittet eller smitte uden symptomer:

• Hvis man har været i kontakt med person, der er smittet med coronavirus, SKAL man gå i selvisolation indtil, at man har fået taget to corona-tests, der begge viser negative (/ikke påvist) resultater.
• Hvis man som hold har været i kontakt med én eller flere personer, der er corona-smittet, skal hele holdet inklusive ledere gå i selvisolation og lade sig teste. Holdet må først vende tilbage til anlægget, når alle svar på test er modtaget og alle resultaterne er negative (/ikke påvist).
• Hvis ens coronatest er positiv (/påvist), men at man ikke udviser symptomer, skal man holde sin isolation i minimum 7 dage efter man har modtaget testresultatet.


Hvis du endnu er i tvivl, bør du kontakte din egen læge eller Corona-hotlinen: tlf. 70 200 233.
Du kan desuden se nærmere eller holde dig opdateret på corona-situationen på coronasmitte.dk


Nyheder
1.12.20
Nye restriktioner på vej
På pressemøde tidligere i dag har vi fået at vide, at forsamlingsforbuddet på ma...
Kalender
9.3.21
Generalforsamling
Generalforsamling
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Nye Corona Retningslinjer

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd