Banner til Bjarne

Genåbning af anlægget fra 4. april

3. april 2021
Til alle medlemmer, frivillige og brugere af anlægget på Skovdiget 1!

Kære medlemmer,

Vi har både Langfredag og i dag lørdag været i dialog med Gladsaxe Kommune i forhold til større klarhed om kommunens opfordring til at lukke al foreningsaktivitet ned.

Klubben har nu over et år fulgt retningslinjer, opfordringer og påbud fra myndighederne, men dialogen og ikke mindst den større klarhed fra kommunal side, har bevirket at bestyrelsen har genovervejet beslutningen og den midlertidige nedlukning af anlægget.

Vigtigheden af, at klubbens medlemmer i trygge rammer, i henhold til sundhedsmyndighedernes restriktioner, kan mærke udendørsbanerne, det sociale fællesskab og de mange positive aspekter som vennerne, klubben og anlægget kan tilbyde ovenpå en, for os alle, svær tid, ved vi, at medlemmerne vægter højt og det supporterer bestyrelsen naturligvis.

Dette betyder, at AB’s anlæg allerede fra søndag d. 4. april igen vil være åbent for normal aktivitet i henhold til sundhedsstyrelsens gældende restriktioner for udendørsidrætsaktiviteter.

Vi står stadig tilbage med en forundring over, at Gladsaxe Kommune midt i påskedagene vælger en så drastisk beslutning at opfordre os til at lukke anlægget ned, uden klar og tydelig kommunikation.

Nu vil vi ønske jer alle velkommen tilbage og især beklage overfor de hold, som er blevet ramt af nedlukningen lørdag d. 3. april.

Gladsaxe Kommune er stadig ramt af meget høje incidenstal, så vores opfordring er, som det hele tiden har været, pas på jer selv og hinanden og hold jer hjemme hvis I har symptomer jvf.
Sundhedsmyndighederne.

På gensyn på AB

ABs Hovedbestyrelse

03-04-21


Nyheder
21.4.21
Tilskuere på anlægget

Gode nyheder til alle forældre

Det generelle udendørs forsamlingsforb...
Kalender
1.6.21
Generalforsamling
Generalforsamling
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd