Banner til Bjarne

AB søger forpagter til restaurant i grønne omgivelser

14. juli 2021
Vil du være din egen chef? Måske igen? Og elsker du at servicere medlemmer, brugere og deres forældre og søskende i alle aldre samt afholde arrangementer for store og små? Så er dette måske lige den mulighed, som du har ventet på.

AB søger en seriøs forpagter, som ønsker at skabe rammerne om en café, hvor man åbner dørene for klubbens medlemmer og gæster. Caféen er klubbens hjerte og en naturlig del af det daglige liv i klubben, og derfor skal man også være fleksibel og kreativ for kunne udnytte de mange muligheder der er. At være forpagter i AB er ikke et 8 – 16 job og det skal man være indstillet på. At være forpagter hos AB kræver en forståelse af de 4 idrætsgrene og deres aktiviteter. Samtidig kræver det din tilstedeværelse på anlægget når medlemmerne og brugerne er der hver dag også når omsætningen svigter.

I AB arbejder vi på at styrke fællesskabet og her er restauranten en central del, da det er her man mødes, både når sejrene skal fejres, eller man måske hænger lidt med hovedet efter et nederlag. Her er det vigtigt med nogle indbydende rammer og muligheder, og dem skaber vi i fællesskab. Med 1.500 medlemmer, med forældre, udebanehold og andre gæster, så er der et stort kundegrundlag, og dermed også et stort potentiale. Du skal kunne tilbyde et menukort der varieres gennem året og til så fornuftige priser at alle har lyst til at komme ofte.

Du skal være klar til at samarbejde med klubbens hovedbestyrelse samt forretningsfører og sikre et højt aktivitetsniveau året rundt. Vi sætter stor pris på kommunikation og åbenhed omkring alle udfordringer og står klar med en hjælpende hånd, når behovet er der.
Restauranten har plads til 150 personer og i direkte tilknytning hertil findes stort køkken med alle faciliteter og inventar. Desuden findes en stor overdækket terrasse med udsyn til Hareskoven.

Vi forventer, at du/I har:
• bagrund i service- og restaurationsbranchen
• interesse i lokalt engagement og ved hvad god foreningsånd er
• flair for kundeservice og samarbejde
• forståelse for økonomi, vareindkøb og disponering
• naturlig evne til at opsøge de mange muligheder, der er i klubben
• lyst og evne til at udvikle forretningen til glæde for vore medlemmer
• evnerne til strukturere, planlægge og være på forkant

Kan du sige ”ja” så langt - og har du samtidig stor lyst til at drive din egen forretning i en klub, hvor fællesskabet er vigtigt og hvor der er store udviklingsmuligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV samt eventuelle referencer snarest muligt til maria@abgladsaxe.dk

Evt. spørgsmål kan rettes til AB's forretningsfører Maria Ludvig i dagtimerne på tlf. 20 27 45 42.

Du får selv muligheden for at stå for egne arrangementer eller finde nye tiltag for at skabe mere liv i klubben. Har du ideen, har du frie tøjler til at skabe et nyt miljø. Du skal være god til at møde folk i øjenhøjde, være klar med en ispose til en uheldig idrætsudøver eller bare kunne nurse de små og komme med opmuntrende ord, når de lige har tabt en vigtig konkurrence.

AB er en klub med fire afdelinger: Cricket, fodbold, håndbold og tennis. Vi har stolte traditioner, skabt gennem 129 år og vores medlemsskare fordeler sig over en hel menneskealder (5-100 år). Vi har 7 græs fodboldbaner, 2 kunststofbaner til fodbold, 8 udendørs tennisbaner, 1 kunststof cricketpitch samt kastegård, strandhåndboldbane og en hal med 3 håndbold-/4 tennisbaner.


Nyheder
19.8.21
Få medlemsrabat hos Flügger Farver
Få 20% rabat når du køber maling hos Flügger Farver!
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd