Banner til Bjarne

Ny forpagter i AB

19. november 2021
Kære medlemmer,

Vi har nu den glædelige nyhed, at vi kan berette om nye forpagtere i AB Sportscafé. Og det er et par velkendte ansigter i AB-regi, som er klar til at drive caféen til glæde for egne medlemmer og andre gæster, som gerne vil nyde vådt eller tørt i smukke grønne omgivelser. Vi præsenterer derfor Birgitte og Demetrius Ranch. Demetrius har længe drømt om, at skulle have sit eget sted, og vil derfor vil være stedets daglige leder, og Birgitte vil assistere i det omfang det er muligt, når der også er fuldtidsarbejde på programmet ved siden af. Dog er der mange andre hænder, som vil være med til at sikre, at stedet får en god (gen)start.

Onsdag d. 30. november er der åbningsreception i AB Sportscafé, hvor alle klubbens medlemmer og øvrige interessenter er velkomne.
Tidspunktet for receptionen vender vi tilbage med snarest.

Demetrius ser frem til udfordringen
- Vi har haft en foodtruck de sidste 3-4 år, og det har givet mig en drøm om at have ens eget sted. Jeg har altid haft madlavning, som min store passion, og Birgitte har været en stor hjælp flere af de steder hvor jeg har haft cateringjobs.

- Da jeg har arbejdet i Gladsaxe kommune siden 2004, og har arbejdet med Ung i Gladsaxe (UNiG), så kender jeg mange af vores unge spillere og nærområdet særdeles godt. Vi har også begge to hjulpet til med servering under Julecup på både Buddinge Skole og Skovbrynet Skole, og da alle vores børn har spillet håndbold i klubben, så er vi vant til at færdes på anlægget. Jeg har også hjulpet cricketafdelingen og Mikkel med styrketræning. Birgitte er også pt. hjælpetræner på vores damesenior-hold, så der er ingen tvivl om, at AB er, og har været, en stor del af familiens liv.

- Vores menukort bliver med både klassiske og mere eksotiske retter. Der er flere forskellige verdenskøkkener på menuen, og vi vil have nogle standardretter, samt et koncept med dagens ret, hvor vi finder på nogle nye spændende ting. Og så kan folk være helt rolige mht. AB Burgeren, som vi selvfølgelig ikke kan nænne at skrotte fra det gamle menukort.

Hovedformand Ulrik Rasch glæder sig til at se en fyldt restaurant igen
- Vores sportscafé er et naturligt samlingssted for klubbens medlemmer, og her man kan stille sulten og tørsten, efter at man har været aktiv med sine holdkammerater. Det glæder mig, at de nye forpagtere også er nogen som allerede har en tilknytning til stedet, og derfor også kender til nogen af de mekanismer der skal til for at skabe et sted med hjerterum og fællesskab. Vi har savnet at lokalet var fyldt med glade mennesker, og nu er vi meget glade for, at vi kan tage første spadestik imod netop dette.

- Bestyrelsen håber at klubbens mange medlemmer vil støtte godt op om klubbens nye forpagtere, hvor der allerede i december vil være mulighed for at afholde julearrangementer i caféen. Denne mulighed har nogle hold allerede benyttet sig af, og derfor opfordrer vi til at man allerede nu laver en booking på et holdarrangement i klubbens café. På denne måde kan klubbens nye forpagtere glæde sig til at tage godt imod klubbens mange medlemmer, forældre, frivillige og gæster samt mange øvrige borgere fra Bagsværd og omegn.

Vi byder Birgitte og Demetrius varmt velkommen, og glæder os til at se de mange spændende retter, som der uden tvivl er i vente.

Vil man allerede booke noget nu, så kan AB Sportscafe kontaktes på tlf.: 24 25 42 52.


Nyheder
29.11.21
AB præsenterer ny forretningsfører
Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere en ny forretningsfører i AB.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd