Banner til Bjarne

Medlemsskab


Bliv medlem i AB

I AB kan du med et aktivt medlemsskab blive en del af en af vores 4 afdelinger; fodbold, håndbold, tennis eller cricket. Du tilmelder dig den ønskede afdeling via indmeldelsesblanketten og har herefter mulighed for at dyrke den ønskede sportsgren hos os. Samtidigt får du mulighed for at benytte vores styrketræningsrum*, omklædningsfaciliteter m.m. Ungdomsmedlemmer har desuden mulighed for at komme ind på Gladsaxe stadion gratis til AB's hjemmekampe ved fremvisning af medlemskort. Dette vil blive udleveret af din træner.

Inden du melder dig ind, har du ret til 2-3 prøvetræninger, hvor du møder trænere og hold, der passer til din årgang, og træner med. I fodboldafdelingen har du ret til 2 ugers prøvetræning før indmeldelse. Du aftaler herefter med træneren, hvis du ønsker at starte dit medlemsskab. Har du tidligere spillet i andre klubber, er det vigtigt, at du ved indmeldelse gør os opmærksomme på det, så vi kan hente licenser eller spillercertifikater ind.

Det er ydermere muligt at ændre sit aktive medlemsskab til et passivt medlemsskab. Hermed mistes retten til boldspillene, men ophold på ABs anlæg og benyttelse af omklædningsfaciliteter beholdes.

Vi respekterer dit privatliv og ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, samt din ret til at have kontrol over denne information. Derfor har vi lavet en Privatlivspolitik for dig som medlem i AB. Denne findes nederst på siden eller under fanen 'AB' og herefter 'AB's politikker'.

Vores kontingentsatser kan ses under fanen 'Kontingentsatser' i venstre side, og er helårlige. Du betaler dog to gange om året, henholdsvis 1. Februar og 1. August.

Indmeldelse sker online i fanen 'Indmeldelse' i venstre side. Du vil herefter modtage informationer om betaling online, når du melder dig ind. Vi ser gerne at du tilmelder din betaling til PBS, således vi minimerer det administrative arbejde i AB.  Se gerne vores handelsbetingelser i den tilknyttede fil nedenfor.

Øvrige informationer vedrørende medlemsskab i AB kan du få ved at henvende dig til din træner eller på AB's kontor.
- Ved spørgsmål omkring indmeldelse, udmeldelse eller rettelse af medlemsinfo og certifikater info@abgladsaxe.dk
- Ved spørgsmål omkring faktura, betalinger mv. skal henvendelsen sendes til linda@abgladsaxe.dk

Husk at du også altid kan betale kontingent mv. over Mobilepay på nummer 59048. Det er i denne forbindelse vigtigt, at du skriver følgende: Navn og hold. Tilføj evt. medlemsnummer, hvis du kan huske det.

*Styrketræningsrummet må IKKE benyttes af personer under 15 år. Personer under 18 år SKAL være i følgeskab med en voksen.
Tilknyttet fil:    Handelsbetingelser (96 Kb)
Nyheder
7.12.18
Caféens åbningstider - jul & nytår
AB Sportscafé har ændrede åbningstider i julen.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd