Banner til Bjarne

Corona


AB's overordnede retningslinjer udendørs og indendørs

INDENDØRS:

- Der må være 25 personer der træner indendørs på hver deres håndboldbane. Vi har 3 håndboldbaner, så det er 3 x 25 personer i hallen i alt

- Børn og unge til og med 17 år må mødes op til 25 inklusive trænere og andre frivillige eller hjælpere på eller over 18 år

- Personer over 70 år må mødes op til 10 personer inklusive trænere og andre frivillige eller hjælpere. Denne gruppe skal kunne vise et coronapas for at få adgang til lokaler, hvor der udøves idrætsaktiviteter.
- Trænere og andre voksne omkring børnehold skal ikke kunne vise coronapas
- Der må gerne organiseres flere gruppetræninger på samme facilitet, hvis blot grupperne er tydeligt adskilt med minimum to meter imellem, og deltagerne eller trænere ikke krydser mellem grupperne. Alle må komme omklædt hjemmefra og der er ingen omklædning i foyeren eller i hallen.
- Forældrene må aflevere uden for foyeren og hente samme sted. Ingen tilskuere er tilladt til hverken træning eller kampe og det forventes at trænere hjælper med at udvise forældre, hvis de skulle finde på at komme ind
- Mål, bolde og evt. andre remedier skal sprittes af efter hver træning.

UDENDØRS:

- Det generelle udendørs forsamlingsforbud er hævet pr. 21. april, og det betyder, at det nu er muligt at forsamles op til 50 personer i forbindelse med en udendørs fodboldkamp, -stævne eller -træning. Herunder tæller både spillere, trænere, dommere, officials og evt. tilskuere.

- Et helt konkret eksempel kunne være, at hvis der er 35 aktive personer i kampen (22 spillere på banen, 6 udskiftere, 2 trænere, 3 dommere og 2 andre officials), så må der være 15 tilskuere. Det skal være tydeligt, hvilke personer der hører til hvilket arrangement på anlægget, hvorfor driften vil de kommende dage tegne opholdsområder for tilskuere ved bane 3, 4, 5 og 6. Ved storkunst må tilskuere gerne stå bag hegnet på stien mod ring 3.  

- Ophold foran sportscaféen må ske under forudsætning, at der ikke spilles kamp på bane 1, hvor gæster der opholder sig ved sportscaféen kan betragtes som værende tilskuere.

- Omklædningsfaciliteterne er fortsat lukkede.

Følg med på hjemmesiden hvor vi opdaterer, så snart der er nyt.
Nyheder
21.4.21
Tilskuere på anlægget

Gode nyheder til alle forældre

Det generelle udendørs forsamlingsforb...
Kalender
1.6.21
Generalforsamling
Generalforsamling
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd