Banner til Bjarne

Corona


AB's overordnede retningslinjer

Smittetrykket stiger i København og omkringliggende kommuner. Derfor har myndighederne udsendt nye retningslinjer som berører AB. De udvidede restriktioner betyder for AB’s unge medlemmer, at I nu skal indordne jer under de samme forhold som resten af klubbens medlemmer har gjort siden ultimo oktober. Da ungdomsspillere ifølge de nye restriktioner skal være ledsaget af en ansvarlig træner/leder som kan vejlede og sikre at alle manøvrere korrekt i fht. myndighedernes restriktioner, er det AB’s vurdering, at ungdomsspillere ikke forsvarligt kan træne i zoner. Derfor vil det for alle ungdomshold kun være muligt at træne 10 personer på en bane, inkl. træner.

I samme forbindelse beder Gladsaxe Kommune om, at hver enkelt hold overvejer om det er bedre at sende vores unge mennesker hjem på en forlænget juleferie. Dette bliver afgjort af de enkelte afdelinger. Det anbefales endvidere at tjekke de enkelte forbunds hjemmesider for yderligere råd. AB har fra starten fulgt de anvisninger som myndighederne er kommet med og det vil vi naturligvis fortsat gøre. De gældende restriktioner i forbindelse med Covid-19 er nu udvidet til at gælde foreløbig frem til og med 17. januar.

Restriktioner på AB gældende til søndag d. 17. januar 2021:
* Hallen og alle omklædningsrum vil fortsat være lukket.
* Motionsrummet vil fortsat være lukket.
* Alle fodboldhold kan fortsat træne udendørs optil 10 personer inkl. evt. trænere, pr. bane
eller pr. opmærkede zoner på kunstbanerne, i holdets sædvanlige banetid.
* Tennisspillere kan benytte udendørs tennisbaner i det omfang banernes beskaffenhed
tillader det.
* Af hensyn til forsamlingsloftet må der ikke være forældre og tilskuere ved banerne,
ligesom det heller ikke er tilladt at opholde sig ved banerne udenfor sin egen træningstid.
* Alle trænere/holdansvarlige skal sørge for at spritte rekvisitter af efter træning. Sprit og
aftørringsmidler kan afhentes i vagten.
* Alle skal følge personalets anvisninger.
* Det vides i skrivende stund ikke, om AB’s sportscafé fortsat holder lukket eller åbner for
Take Away.

Selvom det kan være svært at navigere rundt i Covid-19 regler og restriktioner, så synes vi, at de aller fleste medlemmer og frivillige gør sig store anstrengelser for at få det til at fungere. Tak for det! Tak fordi I fortsat bakker op, vi krydser alle fingre for, at vi kan vende tilbage til mere normale tilstande snarest. Indtil da, lad os sammen gøre, hvad vi kan for at slå smitten ned og få vores klubliv tilbage. Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med evt. ændringer, så hold jer gerne orienteret. Som sædvanligt er anlægget lukket for aktivitet den 31. december samt 1. januar.

Sportslige hilsner
AB’s Hovedbestyrelse

Besked fra Gladsaxe Kommune vedrørernde corona smittespredning og restriktioner

I lyset af, at vi i øjeblikket oplever en meget stor smittespredning i vestegnskommunerne, har Regeringen nedsat ”Taskforce Vestegnen”, som bl.a. skal se på yderligere tiltag og restriktioner, fx for foreningslivet. Samtidig oplever vi, at vores børn og unge, som holdes adskilt i skoletiden, bliver smittet i foreningslivet og herefter smitter deres klassekammerater i skolerne. Derfor sender borgmester Trine Græse denne appel til alle jer i foreningerne i håb om, at vi sammen kan få inddæmmet smitten mest muligt og derved sikre, at foreningerne ikke bliver lukket ned, som det skete i foråret. For at bakke indsatsen op i foreningerne sender Trine Græse denne hilsen til Gladsaxes borgere, herunder medlemmer og forældre til medlemmer af foreningslivet: dreambroker.com

Vi håber, at disse videoer og budskaberne i dem kan hjælpe til at vi alle gør en fælles indsats for at få smittetallet ned i Gladsaxe, så vi fortsat kan leve et liv med så få restriktioner som muligt.

Nyheder
21.1.21
Her er det fulde overblik med udvalgte resultater og begivenheder fra alle AB's ...
Kalender
27.4.21
Generalforsamling
Generalforsamling
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Corona retningslinjer 07.12.2020

Smittetrykket stiger i København og omkringliggende kommuner. Derfor har myndighederne udsendt nye retningslinjer som berører AB. De udvidede restriktioner betyder for AB’s unge medlemmer, at I nu skal indordne jer under de samme forhold som resten af klubbens medlemmer har gjort siden ultimo oktober.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd