Banner til Bjarne

Herrmann & Fischer


Herrmann & Fischer A/S er dit grafiske hus

- Vi støtter op om AB fordi jeg synes det er en klub, hvor der altid er aktivitet og spændende tiltag. Det er vigtigt at støtte op om en klub, som jeg i mange år har boet tæt på. Mange gode oplevelser i AB-regi kan skrives i bogen, og jeg ser frem til endnu en periode med sammenhold og oplevelser. Derfor vil jeg også opfordre andre til at bakke op om foreningslivet. I Herrmann & Fischer A/S kan vi i hvert fald se et stort potentiale i AB, og de muligheder der tilbydes.

Hos Herrmann & Fischer får du en pakkeløsning, hvor alle opgaver løses i huset. Det gør at de kan levere alt inden for design, grafik, foto, web, tryksager, digitalprint, messemateriale, full-service lager- og logistikløsninger. Kort sagt er det kun din fantasi, der sætter grænserne. De elsker specialsager, hvor der skal udføres noget unikt, som kræver omfattende trykarbejde og gode idéer. Idet de selv huser alle ressourcer til at lave tryksager både i store opslag og sager med mange specifikke detaljer, kan de levere alle slags opgaver fra dag til dag. Således har du en pålidelig partner til altid at levere dit projekt til tiden.

De føler sig mest trygge ved at udføre alt i eget hus, for at sikre den høje kvalitet og den hurtige leveringstid. Dog finder de det spændende at indgå samarbejde med andre bureauer i forhold til større projekter og forløb, hvor mange forskellige kompetencer skal spille sammen.

Herrmann & Fischer er et veletableret brand, og har serviceret vores kunder siden 1975. De har eksisteret så længe, fordi de har et stort fokus på pålideligheden og den høje kvalitet. Derudover følger de med tiden, og udvikler de kompetencer, som de har i huset til at kunne møde fremtidens udfordringer. Hos Herrmann & Fischer er vi gode til at sætte fingeren på pulsen, og finde den bedste løsning til kundens behov – som samtidig er den mest økonomiske løsning. Er kunden i tvivl om hvad der skal udføres, hjælper de også til med analyser, brandidentitet og at fremhæve kundens kvaliteter. Deres hovedkompetencer er på det trykte medie – men da dette kan bestå af flere lag og processer, tilbyder de også ressourcerne til dette i form af erfarne og kreative ansatte i huset.

Deres kreative sind står aldrig stille, og de er ikke bange for at påtage sig opgaver, som udfordrer alle medarbejdere, metoder og teknologier. Så giver de den bare en ekstra skalle for at sine vores kunder den bedst tænkelige oplevelse.

Hos Herrmann & Fischer skaber de tryghed for dig og synlighed omkring dit brand.

Se mere på www.hogf.dk eller kontakt Anders Ramsing Fischer på tlf.: 21 22 48 46 eller via e-mail: arf@hogf.dk
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd