Banner til Bjarne

Hjerte112


Kigger du på eller redder du liv?

​Med en Hjerte112 løsning handler det om liv. Kompromis er ikke en løsning, og derfor er samtlige produkter og ydelser nøje udvalgt ud fra de strengeste krav jf. danske krav. Hjerte112 er en af de eneste, der leverer løsninger, som overholder alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, kombineret med muligheden for onsite service, der sikrer, at udstyret altid er 100 % funktionsdygtigt og opdateret med nyeste software.

Hjertestarteren guider udøveren udførligt gennem alle trin, hvis et hjertestop sker, og giver desuden unik feedback på den livsvigtige Hjerte-Lunge Redning, som skal supplere hjertestarterens brug inden for de første tre minutter. Den unikke feedback guider på dansk om, hvilken hastighed og kraft udøveren skal bruge ud fra den pågældende patients korpus - det måler hjertestarteren automatisk. Patienten får således optimale vilkår for overlevelse, og samtidig øges sandsynligheden for et liv uden varige mén.

Hjerte112 anbefaler on site service inkl. kørsel og servicebesøg, defibrillator test, opdatering af software, nye elektroder og batterier, samt dækning af omkostninger ved ibrugtagning til re-sætning og nye forbrugsstoffer. Kort sagt – alt inkl. også service og tilbehør hvis uheldet sker.

Alle Hjerte112 løsninger har alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og lever op til det Europæiske Genoplivningsråd.
Hjerte112 løsningen lever op til direktiv 93/421EOF om medicinsk udstyr, og produktet er CE mærket.
Specielle behov for hjertestarter løsninger kan sammensættes ved kontakt til Hjerte112 på ​​kontakt@hjerte112.dk eller 70 208 112
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd