Banner til Bjarne

Renovering af strandbane


Renovering af strandbane

I sommerperioden er det meget begrænset hvad der foregår af aktiviteter i forskellige håndboldhaller rundt omkring i Danmark. Derfor ser man flere og flere, som tænker nyt ift. hvordan man kan trække håndboldsporten udendørs. Strandhåndbold er en nyere udvikling af håndbold, som har nogle anderledes regler og med god grund, da sandunderlaget giver nogle nye udfordringer. Samtidig giver det gode muligheder for vores hold til at træne kondition, styrkeøvelser og koordination, og vores nuværende bane er i den sammenhæng også blevet brugt af andre af klubbens afdelinger til deres træning. Formålet med at optimere vores nuværende forhold er, at belægningstiderne øges, og flere får mulighed for at benytte de muligheder, som en strandbane kan give.

I sommeren 2020 fik vi tildelt 25.000 kr. af Nordea Fonden til projektet. AB Håndbold støttede med yderligere 25.000 kr. til den samlede pulje.

I 2021 vil renoveringsarbejdet foregå, og det vil først og fremmest være en forbedring af faciliteterne på dette område, som vil gavne de nuværende medlemmer, samt skolerne som er flittige brugere af anlægget både ude og inde. Der vil kunne skabes ekstra aktiviteter for ungdommen fordelt på flere niveauer. Derudover vil vi kunne forlænge sæsonen markant, hvis den nuværende bane renoveres.

Desuden forventer vi, at bedre rammer også giver flere medlemmer og større mulighed for fastholdelse af de eksisterende medlemmer. Vi har vist at vores talentudvikling lever i bedste velgående, og skal vi sikre at de ikke skifter til andre klubber med bedre faciliteter, så er vi også nødt til selv at have tidssvarende faciliteter.

Samtidig ønsker vi at kunne levere nogle tilbud til forskellige målgrupper i lokalområdet, så vi kan sikre en vækst i antallet af aktive danskere
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd