Banner til Bjarne

Renovering af lille kunst


Lille kunst for livet

Vi har meget aktivitet på vores baner om eftermiddagen og om aftenen i hverdagene. Dette slider helt naturligt på underlaget. Hvor græs helt naturligt er af skiftende kvalitet hen over årets måneder, så slides kunstgræsbaner meget og anderledes. Det kræver omhyggelig pleje og rettidig omhu for at bevare banens spilletekniske egenskaber og sikre banen lang levetid på mellem 5 – 10 år.

På AB Skovdiget har vi som nævnt to baner: en storkunstbane og en lille kunstbane. Den lille kunstbane er en mindre 8 mands granulat bane på 2.720 m². Banen er fra 2011 og forekommer meget hård og kompakt og alle græsstråene ligger ned på trods af daglig pleje.

Vi har fodboldhold for spillere i alle aldre, og er ikke kun en eliteklub. Her er der plads til bredden, og fokus på det stærke bånd. Der er fokus på fællesskabet og glæden ved et aktivt liv. De fleste af vores ældre idrætsudøvere har været medlemmer i klubben i 50 år og AB er en klub for livet for dem. Forbedret faciliteter såsom en ny lille kunstbane giver både nuværende men også fremtidige brugere af banen mulighed for at dyrke deres sport i mindre hold tilpasset alder og skills. Banen bruges ligeledes af yngre avl som skal lære taktik i fodboldsporten.

Vi stræber mod at renovere banen, så flere kan få gavn af den, og den kan udnytte sit fulde potentiale. Herudover er der nogle miljømæssige udfordringer i brugen af gummigranulat, som ikke er i tråd med AB's mission om at ar arbejde med FN's verdensmål.
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd