Banner til Bjarne

Ladestandere til elbiler


En grøn klub

I AB arbejder vi hele tiden på at blive mere 'grøn'. Vores klubfarve er det allerede, men vi vil også gerne gøre, hvad vi kan for at værne om miljøet. Derfor ser vi hele tiden på hvilke muligheder, hvor vi kan bidrage til noget mere bæredygtigt på vores egen matrikel. Det kan være genbrug, affaldssortering, LED-belysning eller andet som gør, at vi sætter et mildere aftryk på miljøet.

I Danmark er el-bilerne kommet for at blive, og derfor ser vi på muligheden for at etablere ladestandere på vores parkeringsplads. På denne måde vil medlemmer kunne oplade deres el-bil, imens de dyrker idræt. Det vil uden tvivl give et løft til de bilister, som tænker grønt ift. transportform.

Ladestanderne skal etableres som en del af et større projekt med at forbedre lysforholdene på parkeringspladsen, som pt. efterlader en del tilbage at ønske.

Skulle man have lyst til at være en del af projektet, enten som drivkraft eller samarbejdspartner, så hører vi meget gerne fra Jer. Send en mail til steen@abgladsaxe.dk .
Nyheder
3.3.22
AB vedtager flagpolitik
AB's hovedbestyrelse har vedtaget en flagpolitik, som udpensler hvornår der flag...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd