Banner til Bjarne

Padel i AB


En social sport i vækst

I AB er vi udviklingsorienterede, og vi har set den store udvikling og popularitet, som padel tennis har. Vi arbejder på at etablere flere baner i AB, så vi har et nyt tilbud til nuværende og kommende medlemmer.

Dansk Padel Forbund er et nyt forbund, som er en udspringer af Dansk Tennis Forbund. Her er deres egen beskrivelse af sporten:

"Padel, tidligere kaldet padel tennis i Danmark, er en sport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80% tennis og 20% squash. Banen er 10 x 20 m og er omgivet af vægge, der bruges aktivt i spillet.

Padel er en helårsaktivitet og spilles både inden- og udendørs. De fleste udendørsbaner er åbne alle dage året rundt og har monteret lys, så der kan spilles efter mørkets frembrud.

Du kan også se en kort videointroduktion til padel her og et eksempel på professionelle World Padel Tour(WPT):
www.youtube.com

Padel har fantastiske fordele, der gør spillet helt unikt:

- Nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketcher sport.
- Det forbedrer din reaktionstid og reflekser.
- Det kræver mindre styrke og teknik end andre sportsgrene, hvilket gør det lettere for børn og begyndere.
- Padel er ikke så hårdt fysisk som f.eks. tennis, badminton, squash og fodbold, hvilket i sidste ende medfører færre sportsskader.
- Det er en social sport, da det altid spilles af 4 spillere.
- Padel har 2-3 gange mere effektiv spilletid end mange andre ketchersportsgrene på grund af rebounds fra væggen og det faktum at bolden stort set altid bliver på banen.

Vi arbejder hårdt i kulissen for at realisere denne mulighed, så vi kan skabe flere muligheder for udendørs aktiviteter.
Nyheder
21.1.21
Her er det fulde overblik med udvalgte resultater og begivenheder fra alle AB's ...
Kalender
27.4.21
Generalforsamling
Generalforsamling
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Corona retningslinjer 07.12.2020

Smittetrykket stiger i København og omkringliggende kommuner. Derfor har myndighederne udsendt nye retningslinjer som berører AB. De udvidede restriktioner betyder for AB’s unge medlemmer, at I nu skal indordne jer under de samme forhold som resten af klubbens medlemmer har gjort siden ultimo oktober.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd