Banner til Bjarne

Teqball


Teqball er med Nordea Fondens hjælp kommet til AB, og vi glæder os meget over at kunne tilbyde denne sjove form for konkurrence.

Teqball er en sport, også kendt som en udgave af fodboldtennis der kan spilles af både amatører og professionelle. Sporten blev oprettet i Ungarn i 2012 og lige nu er det verdens mest voksende sport. Aktiviteten er nu populær i Ungarn, Spanien og Sydamerika. Med sporten medføres der et bord og det er omdrejningspunktet for sporten. Teqball-bordet er kurvede og det er på størrelse med et bordtennisbord. Bolden bliver automatisk ført ned til fødderne og det medfører til at spillerne er i berørelse med bolden hvert 2-3 sekund. Det gør spillet sjovere, udfordrende og sværere på samme tid. Det er en mulighed for at udvikle spillerenes teknikker, koncentration og udholdenhed.

Spillets regler:
-En fodbold er i brug.
-Det kan spilles med 2 eller 4 spillere. Der kan også tilføjes flere (Rundt om bordet).
-Det gælder om at holde bolden mest muligt i spil.
-Man må bruge alt andet end armene til at få bolden over på modstandernes side. Hvert hold har 3 berøringer, inden bolden sendes videre til ens modstander.
-Der skal helst ikke være nogen fysisk kontakt mellem spillere og det er for at mindske risikoen for skader

Bordet er til rådighed for alle og det vil kunne bidrage med en god stemning imellem medlemmerne og trænerne udenfor. Det er også en måde at lokke folk til det udendørs fitness område, da bordet højst sandsynlig vil stå i nærheden. Derudover er AB overbevist om at det vil forøge medlemmers og træners livsglæde, ligesom med de andre sportsgrene. Hvis bordet har stor succes vil det helt klart være med til at øge aktiviteten og bidrage til den aktive livssil på AB. Som en anden sportsgren, vil Teqball være med til at styrke børn og unges trivsel.
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd