Banner til Bjarne

Medlemsfordele


Som medlem i AB kan man opnå en masse fordele, udover at nyde godt af de mange muligheder på anlægget. Nogle af fordelen kræver et medlemskort, og for at få fat i dette, så skal man skrive til Casper Jensen fra administrationen på casper@abgladsaxe.dk.

20% rabat på maling

Få 20% rabat når du køber maling hos Flügger Farver!

Oplys konto nr. 501295 i butikken når stuen eller træværket skal friskes op med kvalitetsmaling. Så får du hele 20% på dit køb.

Tilbuddet er gældende i følgende butikker:
- Flügger Farver, Gammelmosevej 257, 2800 Kgs Lyngby
- Flügger Farver, Søborg Hovedgade 49, 2860 Søborg.

Få rabat på dit næste vinkøb

I Bagsværd Vinhandel er der et bredt udvalg af ikke bare vin, men også special-øl og spiritus. Personalet er altid behjælpelig med at hjælpe dig med gennemgang af de rette duesorter, og hvordan du sætter vinen sammen med menukortet. Med et medlemskort i hånden får man 10% i rabat på alt vin hos Bagsværd Vinhandel.

Du kan se mere til hvad Bagsværd kan tilbyde på bagsvaerd.dk

Kom gratis til kamp på Gladsaxe Stadion

Alle ungdomsmedlemmer kan komme gratis ind til førsteholdets kampe på Gladsaxe Stadion. Det er vigtigt at man i indgangen viser sit medlemskort sammen med sin elektroniske eller printede billet. Billetter findes via hjemmesiden boldbillet.dk, hvor der forud for kampen fremsendes et link til at hente billetter til medlemmer.Foto: David Larsen
Nyheder
14.7.21
AB går forrest for et røgfrit idrætsliv
AB slår et slag for at få røgen væk fra idrætten og har som en af de første fore...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Kontor
Åbning af nyt udendørs fitnessområde

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd