Banner til Bjarne

Instruktører 2020


Præsentation af instruktører

Her på siden vil årets instruktørteam blive præsenteret. Det er unge AB'ere, der har sagt ja til at bruge en uge af deres sommerferie på, at lege og spille bold med en masse børn fra Gladsaxe Kommune. Vi har i år 3 af vores 4 sportsgrene repræsenteret, nemlig: fodbold, cricket og håndbold. Instruktørerne er selv specialister i deres sportsgrene, og har alle mange års erfaring med boldspil. Desuden har de alle erfaring med børn i form af trænergerninger eller tidligere erfaring fra sommerferieaktiviteter. De glæder sig enormt meget til sommer, og vil planlægge det fedeste program for børnene!
For mere info, kontakt maja@akademiskboldklub.dk

Emil

Emil er 19 år gammel og fodboldinstruktør.
Han er nærmest født og opvokset på AB, hvor han er kommet siden han startede med at spille fodbold selv som meget ung. Derudover har han også tidligere har været træner for flere ungdomshold på AB. Emil er en smilende fyr og er meget populær blandt børnene. Han har desuden været instruktør på AB's sommerferie-aktiviteter de seneste 4 år, og har derved meget erfaring både med fodbold og børn.

Suleman

Suleman er 20 år gammel og cricketinstruktør.
Suleman været tilknyttet AB siden 2006, hvor han siden da har spillet cricket. Desuden har han i flere år været træner og er nu fast instruktør for minisport. Han glæder sig enormt meget til at lære alle børnene om cricket og andre sjove boldspil. Han har ligeledes været med som instruktør på AB's sommerferieaktiviteter de 2 sidste år.

Zaman

Zaman er 16 år gammel og cricketinstruktør.
Selv har han spillet cricket i en lang årrække og elsker at være aktiv. Zaman har tidligere været tilknyttet sommerferieaktiviteterne i AB, hvor han også sidste år deltog som instruktør. Selvom Zaman er instruktørteamets yngste, så er han midst lige så dygtig som resten af teamet og gør et kæmpe stykke arbejde for at lave de sjoveste lege.

Cille

Cille er 18 år gammel og håndboldinstruktør.
Hun går til dagligt i gymnasiet, hvor hun starter i 3.g, når sommerferien er slut. Hun har spillet håndbold i AB siden hun var kun 6 år gammel. Derudover har Cille erfaring som træner for de mindste håndboldspillere i AB. Cille er altid fuld af godt humør og sjove bemærkninger. Ligeledes har hun tidligere været instruktør på AB's sommerferieaktiviteter, hvor hun også stod for håndbold de sidste 3 år.

Maja

Maja er 25 år gammel og håndboldinstruktør.
Maja er desuden også leder af AB's sommerferieaktiviteter, hvor det er Majas job overordnet at holde styr på både børn, aktiviteter og instruktører i løbet af ugen. Hvis der skulle være spørgsmål, kommentarer eller andet, er det Maja, som man skal rette henvendelse til. Maja studerer til dagligt på RUC og arbejder samtidigt på AB. Hun har desuden spillet håndbold i omkring 16 år og har derudover 5 års erfaring som håndboldtræner i AB for børn i alderen 9-14 år.  Maja har ydermere været instruktør på AB's sommerferieaktiviteter 8 gange.

Der kan rettes kontakt ang. sommerferieaktiviteter på maja@akademiskboldklub.dk eller via tlf. 2487 5595
Nyheder
8.7.20
God sommer
Fra uge 27 tom. uge 30 er vores åbningstider som følgende:
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Restaurant og Café
Fastelavnsfest 2019

Årets fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke med masser af flotte og udklædte børn, som ikke holdt sig tilbage, da de skulle slå katten af tønden!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd